2018 Balttia kierros Vilnaan. Helatorstai VKLP TO-MA 10-14.5. -18

Aloittaja enkku, 07.11.17 - klo:18:59

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

09.05.18 - klo:19:06 #30 Viimeisin muokkaus: 09.05.18 - klo:19:15 käyttäjältä Mphessu
Nyt alkaa Baltian retki,

Kokosin tankkilaukkuun oheiset tulosteet
Matkaohjelman
Ajoryhmät
Reitin

Lähestymisajon ovat jo tehneet pitkämatkalaiset ainakin Sepeteus ja ORE (Petrin luo)  sekä varmaan Jussi (AmcRoadille)


Rezeknessä saimme uusia jäseniä pannariklubiin kovien markkinointiponnistelun tuloksena.Tästä startataan Liettuaan.

Iltapäivästä oltiin hyvä voimaisina Vilnassa matkan puolivälissä. Suihkun ja kypäräkaljan jälkeen mentiin yhdessä ruokailemaan. MpHessu puheessaan kiitteli Enkkua  joka hoiteli ja järjesteli tämän matkan. Lauantaina tutustumme lähemmin Vilnan nyhtävyyksiin.

Nonnii ! Nyt on sitte taas kotiuduttu Baltian kierrokselta !

Hikiset paidat kalsarit y.m. on jo pesty just meni ajopuvun takki pesuun (tietyö osiot pölytti niin et on ihan
harmaana koko puku ).
Suuresta porukasta (17 h 16 pyörää ) huolimatta reissu meni ilman mitään suurempia hajoamisia, mitä nyt osa porukasta
ajoi eri reittejä kuin toinen, mut vaan kerran ja määränpäässä oltiin kaikki koossa.
Kyllä motoristit reissulla on iloista sakkia !!! horisko

Mulla tuli 2002 km mittariin tällä reissulla. rd11

Kohta mopon pesuun, kun ei tuu koskaan näin lyhyellä reissulla valillä pestyä niin
on tosi katu-uskottavan näköinen. cool_smil

Kiitos kaikille itseä PAREMMASTA seurasta !!! :)  thumbsup1

15.05.18 - klo:14:27 #35 Viimeisin muokkaus: 15.05.18 - klo:14:43 käyttäjältä Make
Oli hieno reissu olla mukana, Koko matka meni hienosti ilman suurempia murheita. Mitä nyt oli Mphessulla kytkin ongelmia heti lähtiessä, mut siitäkin selvittiin kun lisäiltiin nestettä säiliöön. Alkumatkasta parissa toisen merkkisessä, mozkassa oli lämpö ongelmia, kun ajettiin hitaasti junnaamalla laivaan, ja jo ensimmäisen päivän jälkeen oli yhdeltä takarengas sileston. Kaikesta näistä alun pikku murheista selvittiin hienosti, kun oltiin kaksipäivää Vilnassa pientä huoltoa ja tutustumista kaupungin nähtävyyksiin. Latviassa vähän Ennen Liettuan rajaa oli tullimiehillä ratsia mexi ajeli toiseksi viimeisenä. Tullimies osoitti pampulla minut tien sivuun. Ajopapereiden ja mozkan tarkastuksen jälkeen, tullimies toivotteli mukavaa matkaa. Päivittäin ilmakin oli soivan lämmin, ajopukukin kastui vaan sisältäpäin + 26 -- 30 as. Koko reissusta tuli matkamittariin 1637 kilometriä.

15.05.18 - klo:16:58 #36 Viimeisin muokkaus: 15.05.18 - klo:17:46 käyttäjältä Mphessu
   Meillä oli talven aikana Pogostan hiihto, jonka tavoitteena oli ajokunnon kohottaminen. Hyvin jaksoimmekin ajaa.
Samalla markkinointiin panfunia ensin Pogostan sanomissa ja nyt juttu oli Moottorituristissa. Kuvakaappaus liitteenä.

Olemme rakentamassa myös seuraavaan Moottorituristiin talkoilla Baltian retken matkakertomusta. Ideana on, että jokainen osallistuja jutun tekoon osallistuu kuvin ja sanoin - toimin päätoimittajana-kaiken varalta :D
Ohessa muutama kuva retkeltä tarjolla juttuun. Make jo laittoi myös edellä foorumille tarjokkaita kera banderollin- kiitos!

Tuo Maken viestin liitteiden koko on mysteeri. Kuva oli kamerassa n 2.megaa ja se onnistui liittää kännykästä heti hotellihuoneestamme.
Makella on windows-järjestelmä, mulla android ei antanut liittää kännystä liitettä.
Toinen Maken viesteistä sisältää useita kuvia nyt pc:n pöydältä ja kaikki yli 1.5 megaa ja yhteensä yli 5 megaa. Make on taitava :P


16.05.18 - klo:08:23 #37 Viimeisin muokkaus: 16.05.18 - klo:09:00 käyttäjältä AmcRoad
Terve kaikille,

Menneen talven lumien aikana Enkun ajatus ja idea jalostautui apuvoimien avulla tavoitteeksi; kierros Baltiassa sopivassa ajankohdassa 10-14.5. Työkuorman jakoa Enkku osasi käyttää oikein, innokkaita lähtijöitä 17.Ryhmien vetäjät ja perämiehet, matkatoimisto yms sekä kokemus noissa maissa olivat eduksi. Ajankohta oli osuva, ei kovinkaan paljon työaikaliikennettä, tuollaisen määrän liikkuminen kyllä oman suolansa antaa varsinkin kaupungeissa.Tallinnan satamaan saapuminen ei olisi voinut natsata paremmin.
Sää oli hieno, ehkä vähempikin olisi riittänyt. Tuskin kukaan tätä olisi vesisateeseenkaan vaihtanut.

Ryhmästä huokui heti Ruskeasannan Shellin pihalla aamu viideltä yhtenäisyys ja samanmielisyys vaikka ryhmässä oli täysin tuntemattomiakin, tervehdykset ja kaikki, yes.Tuo ominaisuus kulki läpi reissun.Kun saavuimme Helsingin satamaan, laivassa revittiin rytkyt päälle ja irroitettiin mopot liinoista tapahtui jotakin jota en ole aiemmin huomannut missään;käsiterveiset ja kiitokset kaikille erikseen kruunasi kaiken. Taas kerran; oli idea, konstit ja maali, pääsimme kaikki voitttajiksi. Hyvää kesää ja mielellään tasaisia asfaltteja ja mukavia säitä.

AmcRoad

Kiitokset reissusta aloittelevan foorumistin puolesta ja samalla lyhyt esittäytyminen lienee paikallaan!

Minulla on ollut ilo tutustua Karit:n menneen talven aikana. Olemme suunnitelleet yhdessä kesäksi Euroopan turneeta ja tästäkin reissusta oli puhetta keväällä. Noh, sitten kävi niinkuin kävi ja lähdinkin reissuun Karin sijaan. Kiitokset Karit:lle tästä mahdollisuudesta, vaikka hieman ikävissä merkeissä kapulan vaihto kävi.

Lähdin intoa puhkuen mukaan Baltian kierrokselle. Oma matkailuinto on varsin korkealla edelliskesän Euroturnee 1:n jälkeen. Oma VFR on mieluinen pyörä, mutta näin sitä huomaa haaveilevansa enemmän matkapyörästä, kun pannaristien kanssa reissuun lähtee... saapa nähdä millä sitä ensi kesänä ajelee =D

Matkaseura ei pettänyt! Kiitos kaikille mukavasta reissusta. Etenkin Enkulle siipien suojaan ottamisesta sekä Jariille huonetoveruudesta. Hyvät jutut on miehellä! Samoin kiitokset muillekin tasaisesti, otitte minut hyvin vastaan ja homma toimi -peukku-

Saakohan sitä hondamies olla mukana vaikka ei pannaria (vielä) olekaan?! -virn-
Mielelläni ajelen uudestaankin!

Jarn0
Niin vähän sukua Saariselle ettei sitä ajaessa huomaa.

hAH ! hAH ! hYVIN OOT SAANNU MANIPULOITUA TON KUVAN ITSESTÄS !!! horisko

Taitaa olla aikast paljon nuorempana otettu kuva päätellen tukan väristä ! jeejee:

21.05.18 - klo:23:08 #40 Viimeisin muokkaus: 22.05.18 - klo:13:19 käyttäjältä Mphessu
  Terve kaikille  hat1

Kotona ollaan taas onnistuneelta Baltian retkeltä. Ei jääty tämän vuoden kertomuksessa Riikaan :D  Enkulle jo lupasin, että jätän nämä kirjailut nuoremmille, mutta enpä voinut jättää meitä matkalle  cool_smil

Laitan matkakuvakertomuksen tihrusteltavaksi  ;)    kuvakaappausliitteinä jutusta (kuvia isompana edellä olevissa vastauksissa), jonka toimitan isoine kuvineen kumppani TFMK:n Moottorituristiin 3/18 julkaistavaksi. Wordilla tehty juttu ei liitteeksi tartu eikä lukuisat kuvat wallhead. Jutussa näkyy miten pannarismia levitetään banderoillein ja panfun-asustein.  

Kiitos hyvästä matkasta vielä Enkulle ja kaikille osallistujille - te teitte siitä ikimuistoisen kokemuksen. Kelpaa näitä reissuja kiikkustuolissa silmitellä jälkipolvien ihmetellessä.

Turvallisia ilometreja ja lujaa terveyttä toivoen thumbsup1

Mphessu

Ps.1 Jos aiheeseen rd11 tykästytte- raivatkaa kalenteriin tilaa vuodelle 2019 Helatorstain korville
Ps.2 tännekin kannattaa poiketa Riikassa
http://automuzejs.lv/en/moto.html oli Enkun löytö

Powered by EzPortal