Mutkateitä ja museoita

Aloittaja AmcRoad, 07.06.19 - klo:15:36

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

07.06.19 - klo:15:36 Viimeisin muokkaus: 08.06.19 - klo:09:55 käyttäjältä AmcRoad
Terve kaikille,

Tiistaina 4.6 starttasimme Tuusulasta Wanhalta Unkalta, vintage hemmojen naapurista. Mphessu, Kawakari, Hondantti, AmcRoad ja Make ( kuvaaja ), ( kuva 1 ). Ajoimme pienoisessa tihkusäässä Maken vetäessä letkaa Lopelle Pilpalan ohi ( oli vielä kiinni ) Punelia-järven rannalle Marskin majalle ( kuva 2 ),  päivän teemaan vierailu sopi mainiosti.

Keli parani sopivasti kun jatkoimme Hämeen härkätietä Rengon kautta Iittalaan ja Valkeakosken Visavuoreen ( kuva 3 ), Emil Wickströmin ja  Kari Suomalaisen museoon. Kierros museossa ja kahvit museokahvilassa. Matka jatkui Sääksjärven ja Valkeakosken kautta kohti Mobilian automuseota, jossa 70-luvun rallin kilpa-autoja oli näytillä. Paikan lounaspöytä käy motoristille.

Lämpötila sen kun kohosi  kun kurvailimme Luopioisiin ja sieltä  Kukkian meren rantaan Maken mökille. Asettuminen taloksi ja viirin nosto ( kuva 4 ) yhteislaulun myötä. Saunomiset ja uimiset sekä kunnon illallinen ( kuva 5 ) pohjusti oivat yöunet.
Keskiviikkoaamuna aamiainen ulkona, tyyni järvi, lintujen laulu ja mahtavat tuoksut virittivät ajopäivään.

Hienoja pikkuteitä ajeltiin kunnes Hondantin menopeli hyytyi Auttoisissa melko mystiseen vikaan; ei startannut, ei auttanut lisävirta mutta avulias asentaja auttoi Hondan jälleen käyntikuntoiseksi.

Puoliltapäivin saavuimme Suomen moottoripyörämuseolle jossa tapasimme myös Imatralle retkelle lähtijän Pertti Roiskon. Paikalle tuntui koko ajan tulevan porukkaa moottoripyörillä  lisää melko kaukaakin. Kierros museossa ( kuva 6 ).

30-asteen lämmössä suuntasimme Lahdesta Orimattilaan, Pornaisiin ja Tuusulaan.
Nyt valmistautumaan Imatranajoihin.

AmcRoad

jk kuvia joskus

No niin, tässäkin tekemisessä yhteistyössä on voimaa, kiitokset osallistujille. Kuvia matkan varrelta saatiin lisättyä.


Powered by EzPortal