ROAD 66 Kalifornia

Aloittaja pekkakoi, 30.05.19 - klo:08:39

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Nyt on tuokin reitti tullut ajetuksi ja siinä sivussa Kalifornian muutkin nähtävyydet pikaisesti katselluksi!
Reittinä oli Los Angeles, Las Vegas, Grand Canyon, Tijuana, Los Angeles, San Francisco, Las Vegas josta mutkien kautta takaisin taas Los Angelesiin . Vanhaa Road 66 pitkin ajettiin pätkittäin siellä missä se tuli sopivasti vastaan eli siltä osin reissu jäi vajaaksi , sitähän olisi riittänyt itärannikolle asti , mutta ehkä seuraava reissu on sitten itärannikolta länsirannikolle tai päinvastoin !
Voin kyllä suositella ajelua noillakin nurkilla, pyöriä on hyvin tarjolla ja bensa on kohtuu hintaista eli noin 80 centtiä litralta. Ja vaikka liikenne on aika vauhdikasta niin kyllä siellä pärjää kunhan tietää mihin on menossa eikä tee yllätysliikkeitä ainakaan motarien kuusikaistaisilla osuuksilla .
Muutenkin turvallisuuden puolesta jäi positiivinen kuva eli iltaisinkaan liikkuessa ei ollut mitään ongelmia tai uhkatilanteita, myös pyörät sai olla rauhassa hotellien ja majoituspaikkojen parkeissa vaikka ainakin San Franciscossa kodittomilla oli patjat ja teltat aika liki pyöriä .
Yksi miinus oli toki pyörä valikoima vuokraamoissa, vaikka mainostivat Pannaria niin oli liki pelkkiä Harrikoita joita allekirjoittanut ei oikein osaa arvostaa puhumattakaan, että suostuisin ajamaan kolme viikkoa , no otin sitten Triumpin Tigerin eli katuenskan joka osottautuikin hyväksi valinnaksi ketteryytensä ja muidenkin ominaisuuksiensa puolesta, kulki myös riittävästi ja pääsi pois asfaltiltakin niin halutessaan.
Nähtävyyksistä ehkä jäi parhaiten mieleen Grand Canyon karuine ja jylhine maisemineen ja toki jopa maailman kauneimmaksi tieksi tituleerattu rantatie Losista San Franciscoon , myös Hooverin pato oli vaikuttava näky kuten myös Alcatrats ja toki se kuuluisa HOLLYWOOD kyltti jonka juurelle tuli patikoitua ja joka ei ole mikään vaneritaulu vaan liki 20 metriä korkea betonista tehty järkäle joka painaa 217 tonnia !

Suunnitelmissa on ehkä uusi reissu ensi kesälle ja jos on kiinnostuneita niin allekirjoittaneelta saa hyviä vinkkejä ja myös yhteystietoja !
Latailen kuvia myöhemmin !

Powered by EzPortal