Pari camping-aluetta Norjan puolelta

Aloittaja MakePan, 02.09.15 - klo:21:54

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Voi hitsi. Justiins huomasin että kolmeen vuoteen ei tällä osiolla yhtään kirjoitusta.

Viimeviikolla kuitenkin oltiin Kaverin kanssa Nordkapin turneella pari kertaa jouduttiin yöpymään Norjan puolella. Ollaan kumpikin vähän huonoja keskustelijoita silloin kun pitäis haastaa jotain muuta kun kotimaista. Kuin ihmeen kaupalla Altalla osuttiin tämmöiseen: http://www.altarivercamping.com/. Respassa oli iso lappu "Palvelemme Suomeksi, kysy Seijaa, tai Heikkiä". Yöpyminen kahdelta hengeltä 500Kr. Hintaan olisi kuulunut suihkut, mutta 50Kr lisää niin isäntä lämmitti meille kotasaunan, suosittelen.
Amusella mukana kulkenut omaisuus pakaaseihin ja matka jatkui kohti Norkappia. Tunti ehkä toista oltiin paikan päällä ja sitten suunta alaspäin ja Lakseviin. About 22km Laksevista E6 pitkin Etelän suuntaan löytyy tämmöinen mesta: http://www.skoganvarre.com/
Mökki 750Kr ja erikseen tilaamalla huikea aamiaislautanen 120Kr ja jälleen palvelu Suomeksi. Ihan mukava paikka joka vaikutti lisäksi olevan (suomalaisten) kalamiesten suosiossa.

Voin myös lämpimästi suositella Alta River Campingia. Yövyimme elokuun alussa mökissä, joka oli siisti perusmökki. Saunakin testattiin ja hyväksi havaittiin. Erittäin ystävällinen palvelu.

Powered by EzPortal