7. PanFun -kevättapaaminen Tahkolla 2015

Aloittaja lehtonen, 03.11.14 - klo:15:54

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 2 Vieraat katselee tätä aihetta.

mun ei varmaan tarvi enempää kertoo kun serekki kerto hyvin tossa edellisessä viestissä :)

T:Maikki
Elämä on

TERVEHDYS sotkamon poijat kiittää ja kumartaa järjestäjille.Hyvät kinkerit. Jälleen kerran tuli talviturkki heitettyä pannaristi kokoontumisessa ja vahingossa oikein privaatti rannassa.Serekille kiitoksia kun lähti följyyn pikku aamukävelylle.Kotimatka sujui ihan hyvin kolme pikku kuuroo oli josta jälkinmäisestä tuli jopa rakeita lämpötila tipahti 4 asteeseen kyllä kypärä kumisi ja paukkui.

tv. pate

Kalle kans kiittää ensinnäkin Timppaa halvasta seisovasta pöydästä puolivälin etapissa ja lisäksi kaikkia teitä jotka olitte vaivautuneet paikalle saapumaan, asiallisesta seurasta. Olen pahoillani että, sattuneesta syystä, niin huonosti osallistuin yhteiseen ilonpitoon molempina iltoina. Ei vaan olleet askelmerkit kohdillaan tällä kertaa.

Mainitsen nyt tässä yhteydessä samalla kertaa että laitoin ilmoituksen torille kaverin puolesta joka on luopunut pannarista, myytävistä 1300:n etusivukatteista. Käypä vilasemassa joka tunnet tarvetta sellaisille.

Hyvä reissu oli taas. Ens vuonna palataan taas joukkoon kummaan :D
Suuri kiitos tapahtuman järjestäjille.

Korvi

Makekin kiittää ja kumartaa, onnistuneelle miitingille. Kimppa-ajo, tikkakisa Pöljässä ja risteily Kallavedellä olivat hyvin järjestelty. Kotimatkalla poikkesin Aulangon kautta, jossa Lapset ja Lapsen Lapset, olivat järjestäneet Vaarille synttäri juhlat. Ensi noustiin näköala torniin ja sitten patikoitiin Aulangon ympäristössä, lopuksi tehtiin tulet ja grillattiin makkarat .
Matkaa tuli yht 1284 km ja ysivitosta kului 59,39 l Ensi vuonna uudestaan

Powered by EzPortal