Sylkee nestettä pysähdymisen jälkeen..

Aloittaja Vesseli, 13.08.19 - klo:18:04

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

15.08.19 - klo:09:40 #15 Viimeisin muokkaus: 15.08.19 - klo:09:51 käyttäjältä Pannukakku
Lainaus käyttäjältä: Vesseli - 15.08.19 - klo:07:42
Taitaa olla case close... Nesteen lisäyksen jälkeen pyörä tyhjäkäynnillä ja liite videon mukaiset tapahtumat..
Eli syy painetta muodostuu jäähdytysjärjestelmään jolloin laskee allee..Ennenkuulummaton kannentiiviste vika lienee kyseessä..:OI


Video ei aukea tällä masiinalla mutta siis jäähdytysjärjestelmään tulee painetta heti käynnistettäessä vaikka kone on kylmä? Sitten rasti seinään pettäneestä kannentiivisteestä mutta tarkasta ihmeessä pumppukin kun kannet ovat pöydällä.

M6-tyhjennysruuvit näkyvät lohkon sivuilla aivan melkein täysin keskellä, noin 10 senttiä lohkojen liitoskohdasta ylöspäin. Ne kannattaa avata ennen kansien irroitusta, muuten vettä on sylissä ja sylintereissä jokunen desilitra. Katteet täytyy purkaa ennen kuin pääsee järkevästi käsiksi ruuveihin.

Se osa nro 16 kiinnittyy yläpäästään termostaattikoteloon.

Edit: Nyt kun muistelee, niin otin sen syöpyneen brittimoottorin auki koska sen kanssa meni vettä palotilaan. Syyksi selvisi haljennut kansi.

Juu järjestelmäntäyttö korkin reikä..VLC-Mediaplayer tiedosto,talentaa levylle ja katsoo että ominaisuudet on määritelty VLC-Videoksi...
Näin päättelin että tietää pahvinvaihtoremppaa, ja samlla uusi kaikki hankalanpaikan letkutkin !


Rakkine on sitten viimeisten kokenut ihmeparantumisen.. ai ut mitä olen tehnyt otin ilmausletkun irti termostaati kotelosta ja puhalsin sen paineilmallauki varuilta... vaiva loppui siihen ja ei enää heitä nesteitä hukkaan !
Liekö lopullinen syy ollut kumminkin että letku olii tukossa !

Hyvä, sitten selvittiin vähemmällä. Aion korvata kaikki letkut uusilla silikoniletkuilla jahka kerkiän, kirjoitan siitä langan tänne foorumille.

Powered by EzPortal