Viinitila Pihamaa Kalkkisissa

Aloittaja ltm, 15.07.18 - klo:19:15

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Pidin tänään Asikkalan Kalkkisissa tauon ennen Kalkkinen Vesivehmaa tien korkkausta, josta Mphessu antoi hyvän vinkin. Voin suositella ko tietä.

Ennen Kalkkisen kylää mainostettiin Viinitila Pihamaan mansikoita ja kahviota, joten sinne kurvasin. Piha oli täynnä autoja ja kahviorakennuksen edustalla oli jonoa ulos asti. Tuumasin, että seurojako täällä pidetään? Jonossa selvisi, että alakerrassa on tilamyymälä, jossa jonotettiin sesongin tuotteita mm mansikoita, vihanneksia ja tilan viinejä sekä sahtia. Myymälästä nousivat portaat yläkerran kahvioon, josta löytyi niin suolaiset kuin makeat tuotteet sekä toki kahvit ja erilaiset tilan omat juomat kyytipojaksi. Suosittelen maistamaan myös tilan omia limppapreita, joista mm maistamani variksenmarjajuoma oli mainio.

Kahvion takapihalla oli mukava istuskella pitkän pöydän ääressä katoksen varjossa. Siinä talon antimia nauttiessani pöytään istui kaksi vanhempaa miestä, joiden kanssa aloin rupatella kuulumisia yms. Toinen herroista olikin paikan perustaja, joten samalla kuulin tilan historiasta ja eri tuotteista.

Suosittelen paikkaa, jos sattuu mopo tuonne suuntaan kurvaamaan. Ei ole mikään muovinen ABC, vaan maalaishenkinen aito vanhaan rakennukseen tehty myymälä ja kahvio, josta tuntui saavan myös hyvää ja ystävällistä palvelua.

https://viini-pihamaa.fi/
Liian tarkka suunnittelu vain pilaa reissun!

Powered by EzPortal