abs valo

Aloittaja st1300 pannu, 15.05.21 - klo:13:04

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Hei
Hain pyöräni 1300 St 2005 talvisäilytyksestä ja siihen tehtiin 60000km huolto talven aikana.Akku vaihdettiin.Nyt kun lähdin ajamaan niin abs valo vilkkuu koko ajan.Menin takaisin hulto firmaan ja sanoivat että eivät ole tehneet jarruille mitään.Pitää kuulemma ajaa kymmenisen kertaa ja valo voi sammua kun saa kuulemma mittaus kertoja enempi.No tulin kotiin ja otin oikean sivulaukun irti jakatsoin takarenkaan abs anturia ja siinä olevat pultit olivat melkein irti siis tosi löysällä hyvä ettei ollut irronnut kokonaan.Soitin kyseiseen huoto firmaan ja sanoivat että eivät ole koskeneet ollenkaan jarruihin.Irroitin kyseisen anturin ja putsasin sen oli jonkun verran likainen.Otin myö etu renkaan anturin irti ja oli tosi kovin kiinni pelkäsin jo että menee pultit poikki.Elikkä ei taka pyörän pultit ole voineet itsestään löystyä.Sanoivat myös että voi olla hapettumaa liittimissä että voisi niitä liikutella.Missä mahtaa sijaita kyseiset abs liittimet onko jollain tietoo??

Arvaus, liian halpa akku.

Mitä tarkoitat liian halvalla akulla? Etteikö pidä tarpeeksi jännitettä vai mitä?

Lainaus käyttäjältä: st1300 pannu - 22.05.21 - klo:09:09
Mitä tarkoitat liian halvalla akulla? Etteikö pidä tarpeeksi jännitettä vai mitä?
Siitä on ollut puhetta, että kaikki halvemmat akut ei pysty käynnistämään abs moottoreita. En tiedä kuinkapaljon voimaa abs moottorit tarvitsee, mutta paksut johdot niihin ainakin menee. Toin sen vaan tässä esiin, kun tästä on ollut puhetta, taisi muuten mainita akkumyyjäkin, itse en ole noita sähkömiehiä.

Ok kiitos tiedosta.

Olen käyttänyt edellisessä 1100 Abs  Pannarissa ja nykyisessä 1300  Bilteman "halpaa" geeliakkua ja hyvin  on molemmissa ABS toiminut.  Kytken pidempien seisokkien ajaksi ylläpitolaturin.

Powered by EzPortal