Vettä pääsee umpioon

Aloittaja niksu, 06.08.15 - klo:21:21

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Ihmettelin tässä eräänä ajoreissun päätteeksi kun umpion alaosa näytti sumuiselta. Tarkemmin katsoessa vasemmassa alareunassa lilluu vesi (sivujalan puoli) Tänään pesin Panin taiteen sääntöjen mukaan ,en todellakaan ruiskinut mihinkään kojetaulun tai umpiokotelon taakse mutta taas säämiskäkuivauksen jälkeen totesin jälleen kosteutta umpion alaosassa. Halogeenit kuivaa ajossa yläosan mutta alhaalla urassa kimaltelee vesi. Olen tarkastanut polttimoiden kumisuojat jotka ovat hyvin paikoillaan.En ole törmännyt mihinkään joten nyt ihmettelen huuli ymmyrkäisenä mistä vesi menee sisään. Onko kellään havaintoa vastaavasta? En viitsisi nyt alkaa purkamaan etupäätä kun näyttäisi vasta kunnon ajokelit alkaneen. Tietystikään kosteus ei tee hyvää heijastuspinnoille, vielä lamppujen heijastinkuupat ovat kirkkaat mutta alaosassa on jo muutama vaalea "täppä".Kyseessä siis 1300 malli. PS harkitsin jo hetken poraavani umpion alle pienet kosteudenpoistoreijät mutta hirvittää ajatus.

Jos kaikki tiivistekumit ovat paikoillaan niin umpiossa on pakko olla reikä mistä vesi pääsee sisään 😀 ja kokemukseni mukaan vesi tulee sieltä pois mistä se on mennytkin sinne umpion sisään. Samaan tapaan kuin mikä menee ylös, tulee myös alas.
Itse ottaisin umpion pois ja tutkisin mistä se vesi tulee sieltä pois ja sen jälkeen tukkisin reiän jos sellainen löytyy. Jos reikää ei löydy niin ehkä pystyisin elämään ongelman kanssa tai sitten hankkisin uuden umpion, joita voi hankkia hintaan 300€ ja allekkin.

Powered by EzPortal