Erilainen viikonloppu ajelu 24-25.7 2010

Aloittaja Timppa, 01.08.10 - klo:23:16

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Viikonloppulenkki Etelä- Suomessa 24.7-25.7 2010

23.7 2010 Sovimme työkaverin kanssa että lähdemme hieman kiertelemään Etelä-Suomeen
Alustava kartoitus jyväskylän alueen hotelleista ei oikein tuottanut tulosta joten päätimmekin vain mennä ja kokeilla onneamme.
Tapaamis kohteeksi olimme sopineet Virroilla olevan Nesteen aseman.

Aamulla 24.päivä lähdimme n. klo 9.00 liikkeelle ja olimmekin jo reilusti ennen puoltapäivää paikalla. S ja J olivatkin jo paikalla kun navi oli keksinyt ajoajaksi melkein tunnin pidemmän ajan, kuin matkaan todellisuudessa meni.
Kahvittelun lomassa päätimme ajoreittiä joka muodostuikin seuraavaksi.

 Virrat, Kotala, Pohjaslahti, Innala, Vilppula, Halli, Jämsä. Jämsässä päätimme hakea pari 2hh-huonetta Himos lomilta.....Helpommin sanottu kuin tehty, nimittäin kylässä oli jotkut helluntaiseurat tai vastaavat pippalot sen Folk-musiikki tapahtuman lisäksi.                                
Kaikki paikat täynnä viimeistä petiä myöden, mitäs tuosta kello olikin vasta 12.30 ja päätimme suunnata Jyväskylään  ei kun menoksi.                                                                                                                  
Sokos Hotelliin hmm. ompa paljon väkeä menossa jo näin aikaisin hotelliin. Syykin selvisi kun päästiin respan tiskille.
Onkos varausta??? no ei tietenkään ollut kylässä oli joku pop-musiikki tapahtuma ja lähes hotellit täynnä tai ainakin alle 100€ paikat.                                                                  
Taas neuvoteltiin ja todettiin että nyt on kyllä niin kova nälkä, että pitää saada ruokaa.
Ruokailun lomassa S sai idean ja totesi minäpäs soitan Tuulokseen (hotelli tuulonen Best western hotelliketju) pikku puhelu ja meillä oli huoneet ja mihin hintaan!! 50€
 
Matka jatkuu ruokailun jälkeen leppoisasti, koska huoneet meillä jo on valmiina ja tiedämme mihin pitää illaksi päästä.
Jyväskylä, Korpilahti, Luhanka, Vehkasalo, Sysmä, Pulkkilanharju, Asikkalan kirkonkylä, tie3141, tie317, Kurhila, Putula, Lammi, Pohjoinen ja kauppakeskus tuulonen. Loppu matkasta oikein oivaa mutkaa, mutta paikoitellen soraa jopa tien leveydeltä.
 
Rauhallinen todella hiljainen paikka sekä raitis ilma huoneissa ja mikä tärkeintä lemmikkieläinten tuominen kielletty. Huoneet siis pysyvät hyvässä hapessa. Suosittelen.
Ei mikään ilta meno mesta vaikka siellä onkin ravintola. "ihan niin kuin ravintola mutta pieni"

Aamu 25.7
Aamupalan jälkeen päätimme tankata mopot ja lähteä matkaan S ja J menisivät Fiskarsiin ja me lähtisimme Somerolta omia teitämme kohti kotia koska ma aamuna pitää olla kotosalla. Matka alkaa minä edellä koska navissa oli valmiiksi tallennettu mutkapätkä reitti.
 
Kauppakeskuksen takaa lähdettiin liikkeelle ja ympyrän kautta kohti länttä. Päästyämme siltaapitkin VT12 ylitse katsoin peileihin mitä per.... mihin S ja J oli jäänyt, linja-auto pysäkille mars. Pieni odottelu ja peileistä katselua näkyykö, EI näy ??? Takaisin ja siinähän nuo ovat, mitä pirua kypärät pois päästä ja takki pois päältä. S häärää mopon ympärillä ja nyppii käsin vaihdevipua??? Ajattelin että mitä se nyt oikein touhuaa.                                                                                          

Vaihteisto ei pelaa ja kaiken lisäksi "sisälle" jää 4 vaihde. Nopea tilanne arvio ja päätös tämä retki loppui juuri nyt ja suunta kohti kotia.

Lopun matkaa ajoimme S ja J:n perässä kohti Teuvaa, matkavauhti oli kuitenkin kohtuullista n.70-85km/h. Jossakin Ylöjärven kohdilla käytiin kahvilla ja siinä sovimme että me lähtisimme Siuron kautta kohti kotia ja S ja J jatkaisivat yksin kotiin päin, koska mopo toimi muuten hyvin.
 
Illalla saimme tekstiviestin että kotiin olivat päässeet ilman kommelluksia.

S:n mopona oli BMW K100 -88
S:n tuntien arvasin laatikon avautuvan pikavauhtia ja niin tapahtuikin. Syyksi vaihteiden "lukittumiseen" oli murtunut vaihteensiirtäjä josta irronnut pala oli mennyt johonkin väliin estäen vaihteiden vaihdon. Nyt vain odotellaan osia jotka ovatkin "kiven alla".
                                             
Myös tällaisia "retkiä voi sattua" onneksi olimme Suomen kamaralla.
SS1000, SS1000PF Kimppa, BB2500K Kimppa, SS1000AFin, IBAF Scandinavia Rally-15, SS1000PF, SS1000 AR-15,SS1000AR-22

08.09.10 - klo:11:04 #1 Viimeisin muokkaus: 11.09.10 - klo:20:35 käyttäjältä Timppa
Väliaika tieto. Odotellaan yhä osaa vaihteistoon.   22yikes

Nonnii heti kun päivittelet että taitaa kestää niin TO 9.9 tuli koko laatikko ei muuta kuin kone kasaan ja öljyt sisälle ja menoks. elina
SS1000, SS1000PF Kimppa, BB2500K Kimppa, SS1000AFin, IBAF Scandinavia Rally-15, SS1000PF, SS1000 AR-15,SS1000AR-22

Powered by EzPortal