peilin kateosa

Aloittaja pertsa, 12.04.15 - klo:20:20

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Sattuneesta syystä vasen peilin kateosa on rikki. Mahtaako noita saada jostain kaupasta suomessa, vai pitääkö ostaa ulkomailta. ST1100 VM.-95

Jos palat tallessa sen voi myös "hitsata" kasaan. Itsellä tuttu joka on opetellut muovihitsauksen
myttymarketin autoja kunnostaessaan.

Edullisempi saattaa olla jostain maailmalta tilata kuin jossain kolarikorjaamossa korjauttaa.

David Silveriltä ainakin saa. https://www.davidsilverspares.co.uk/ST1100AW-ABS-PAN-EUROPEAN-1998/part_78723/

Ysiviitosen kohdalta ei tosin haulla löytynyt, eli voi olla ettei heillä ole varastossa kyseisen vuoden väreissä olevaa. Kannattaa selata eri vuosimallit listasta, pyörän värikoodihan löytyy penkin alta tarrasta. Sattumoisin jouduin omaani vaihtamaan viime syksynä vasemman peilinkopan. Koska maksaja löytyi vastapuolesta, tilasin osan Bike Worldista eli paikalliselta edustajalta suoraan. Sille jäi hinnaksi karvan alle satasen, eli ei nyt niin valtavasti enempää kuin ulkomailta rahdit mukaanlukien.

Vaihdoin uuden, koska osa kappaleista ei ollut enää tallessa, mukaanlukien yksi kolmesta kiinnitysnastasta. Siitä ei olis hyväkään seppä enää loihtinut kunnollista.
Ei oo pitkiä matkoja, on vain vääriä vehkeitä.

Koitanpa Bike-Worldin kykyä ja hintaa. Englannista hinta olis n 83 euroo. Jos on lähelläkään tota ja vielä oikee väri niin voin siitä vähä enempi maksaa. Jää sitten joku penni suomeenkin.

joo, tilasin Bikeworldistä. 92 euroo

Itse vein oikeanpuoleisen Hyvinkäälle, SPS Innovation/ Pekka Ranta. Kustannusarvio 250€. Maahantuojalta (Bike World) ei tuolla värillä, Candy Red enää saanu. Hinta ois ollu just tuo 92€. Tietysti jos ois ottanu molemmille puolille toisenväriset ku pyörä ni ois päässy halvemmalla.....mutta katotaan nyt millane tulee ku käyn hakemassa.

Hei.

Onko jollain tietoa tai tehnyt  3D tulostamisesta peilien suojakuorille?

Viimeistään ensi talveksi työn alle.

Molemmat puolet 3 D scanneriin ja tulostamaan uusia.

Ottajia varmasti olisi.


Powered by EzPortal