Make etkot,1 ja 2

Aloittaja AmcRoad, 17.05.20 - klo:16:56

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

17.05.20 - klo:16:56 Viimeisin muokkaus: 17.05.20 - klo:17:35 käyttäjältä AmcRoad
Terve kaikille,

Make 70 v, etkot 1 ja 2
14.5.
Imatran kävijät 2019-ryhmälle tuli täyskäännös suunnitelmiin vuodelle 2020. Liput oli hankittu ja majoitukset varattu, sekä lisäohjelmaa suunniteltu viikon verran. Korvaavaa ohjelmaa ei pitkään tarvinnut miettiä. Tiedettiin, että Makella on täyskympit keväällä. Siihen sitten kasattiin täytettä. Mphessulta lähti ajatus, että hieman katsotaan taaksepäin ja sitten siihen jokaiselle sopivan mielenkiintoista harrasteohjelmaa lisättynä äijätäytteellä thumbsup1.

Tekemisen otsakkeeksi tuli " Ajotutkinnon suorittaminen " ( kuva 1 ).

Mphessu suunnitteli Maken mp-tekemisistä 10 vuoden ajalta kuvakirjan ja ST-ajoreitin Hyrylästä Kellokoskelle. V8- Mustangilla siirryttiin rastilta ( kuva 2 ) toiselle ja väliltä napattiin kyytiin KawaKari ja Pepe. Kuskit ja ajo-opettajat vaihtuivat. Kellokoskella Mustang vaihtui HondAntin V10 Dodgeen.  Matka jatkui Pornaisiin Mil-Safareille ja rautapyörien kolinaan. Saapuminen oli hieno, kolonna eteni parkkiin virkavallan auton ohitse .

Alkajaisiksi HondAntti vetäisi Makelle onnittelulaulun ( kuva 5 ) ja sen jälkeen pukeuduttiin maastoasuihin.
Museokierrosten jälkeen ajettiin Sisu A-45 ( kuva 6 ) ja Zil-131 ( kuva 7 )maastokuorma-autoilla kierrokset melkoisen hankalissa metsäoloissa. Joutuipa A- 45 kerran narun päähänkin, kun ei omin voimin matka jatkunut savessa. Kaikki pääsivät ajotaitojaan kokeilemaan. Maastoajo ei ollut helppoa – hiki tuli puseroon :o.

Tauon jälkeen vaihdoimme autot 2S1 -panssarihaupitsiin eli telatykkiin ( kuva 9 ). Laite on ulospäin kuin panssarivaunu mutta on kuitenkin tykki, joka liikkuu omin voimin ja ampuu kaaritulta 122 mm tykillä 15 km päähän.

Lyhyen oppitunnin jälkeen Make pääsi puikkoihin ja ihan mukavasti ajo sujuikin. Joskin muutama lisäoppitunti olisi paikallaan näin huomautuksena – meinaan keilojen oli määrä näyttää ajoura - ei niitä keilata. V-luokan ajotaito tuli kuitenkin saavutettua  thumbsup1.
Päivän päätteeksi vielä oli leikkimieliset kirjalliset kokeet ja niistä kokelaat selvisivät kiitettävästi. Sitten nautittiin kenttälounas; hernekeitto, ruisleipä, pannari, mansikkahillo ja lopuksi kahvit.   
   
16.5.
Me olimme saaneet vihiä, että Make järjestää suuret juhlat Stenvallin Automuseolla  ;). Korona kuitenkin muutti suunnitelmaa, joten hän kutsui kotiinsa ( kuva 11 ) koko Imatran kävijät 2019-ryhmän ( kuva 10). HondAntti vetäisi tervetuliaisiksi laulun jos toisenkin päivänsankarille ( kuva 14 ).

Tämän jälkeen AmcRoad luovutti Mil-Safarit diplomin, V-luokan ajokortin ( kuvat 12, 15, 16 ) ja HondAntti Still going strong-kortin ( kuva 17 ). Mphessu luovutti Makelle  Make-mozkailijan kimpassa- kirjan ( kuva 13 ), jonka mukana 23 mozkakaverin onnittelut- he saivat myös kirjan. Nautimme Mellan tarjoilemana voileipäkakkua, täytekakkua tietenkin kahvin kanssa ja jalkamiehille konjakit.  KIITOS ja onnittelut vielä kerran – elämä jatkuu! thumbsup1


17.05.20 - klo:17:26 #1 Viimeisin muokkaus: 20.05.20 - klo:18:25 käyttäjältä AmcRoad
Ensimmäisen päivän kuvia.

OnnittelulauluCoach
Tutkinnon nuorempi vastaanottaja
AmcRoad

Kiitos kaikille ikimuistoisista hetkistä jotka järsestitte syntymäpäiväni kunniaksi. On hienoa kun on ystäviä jotka yllättävät ja joiden kanssa saa jakaa arkea ja elämän huippuhetkiä.


Powered by EzPortal