Merenrantaa ja mutkatietä

Aloittaja Timppa, 19.03.10 - klo:22:08

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

19.03.10 - klo:22:08 Viimeisin muokkaus: 11.07.11 - klo:13:57 käyttäjältä Timppa
Porin torilla nahkiaiset syötyänne voittekin lähteä pienelle iltalenkille kohti Yyterin kuuluisia kukkuloita.B Yyteri Ps.myös naturistiranta
Yyterin kukkuloita kun on tarpeeksi ihailtu voidaankin lähteä kohti Ahlaisten idyllistä kirkonkylää C, mutta matkalla kannattaa käydä Reposaaren kylässä joka on kuin askel historiaan.Päivällä siellä pidetään tunnin kestävä siesta ja kaupat ovat kiinni.
Reposaaressa on myös v.2009 lomamessualue ja Merimesta kalaravintola.

Merikarvian rantatietä pitkin jatketaan kohti Merikarviaa merenrantaa pitkin seuraavaa tietä.Paikoitellen on meri aivan vieressä.Lankosken KÖFFI on motoristien kokoontumispaikka DTorstaisin klo 17.00-
Lankoskella voit myös kalastaa itsellesi tuoretta Merilohta tai Taimenta jos sattuu perhokalastus vehkeet olemaan mukana.

Matkalla kohti Leväsjoen pikkukylää E ohitetaan Otamon kalkkilouhos, maantiellä on usein kalkkia joka on erittäin liukasta sateella. Hieman ennen Leväsjokea on makkaranpaisto paikka tien oikealla puolella (laavu).
Leväsjoelta jatkaessasi kohti Pomarkkua on syytä ajaa hiljaa ensimäisen kilometrin kohdalla jyrkkä vasen.
Mukavasti mutkaista tietä, mutta reittikartalla kohdassa F hiljennä, tie kiertää maalaistalon jossa on kaksi kulmaa tiessä kiinni!! jyrkkä oikea (tie näkyy pihan takana)
Tällä tie osuudella paljon hiekkaa alkukesästä.
Pomarkusta ei taida muuta löytyä kuin kirkko ja pikku kauppa.
(riuttansalmen leirikeskus löytyy Inhottujärven pohjois kolkasta, myös harjakosken padolla perhokalastus mahdollisuus/majoitusta).

Pomarkusta voikin tulla VT23 pitkin Noormarkkuun jossa on Ahlström oy:n vanhoja rakennuksia Villamairea, Isotalo, Voimalaitos.....Noormarkusta voikin ajaa koliahteen muistomerkin kautta Tänne G

Matkalla vaurioituneen renkaan voikin vaihtaa uuteen vaikka täälläTopMotor H homma toimii myös varauksella viikonloppuisin.  thumbsup1

Tekstissä näkyvät vihreät kirjaimet ovat karttalinkin reittipisteitä

Googlesta saat lisää tietoja klikkaamalla oikean puoleista namiskaa ja valitsemalla "mitä täällä on ?"

Ja tässä se KARTTALINKKI
SS1000, SS1000PF Kimppa, BB2500K Kimppa, SS1000AFin, IBAF Scandinavia Rally-15, SS1000PF, SS1000 AR-15,SS1000AR-22

Ja sitten muutetaan tuo google-linkki routeksi ja liitetiedostoksi tuohon viestiin niin avot.

Hyvältä näyttää onhan asialla alan miehet. Olisit Kauko tehnyt samalla vaivalla tuon esittämäsi modauksen. Ei avaudu ja onnistu kuukkelimiehiltä.

Olisi hyvä saada ensimmäiseksi CT-Länsi-Suomen läänin karttakuva ikäänkuin hakemisto- ja reittisuunnittelutyövälineeksi.
Eli avautuisi koko lääni ja siinä sitten olisi tämä Route: Merenrantaa ja mutkatietä - ja sitä klikkaamalla sitten saataisiin auki. Noita läänin reitinpätkiä sitten adminapulaiset voisivat numeroida yhdenmukaisella tavalla.

Näin isosta kartasta voisi poimia aina sopivat pätkät kulloisellekin retkelleen.

Mphessu  horisko
Ei kun reitinpätkiä tekemään - niitä osaa kuukkelimieskin kirjoittaa ja sitten googgelimehet jatkavat:-)

Lainaus käyttäjältä: "Mphessu"Hyvältä näyttää onhan asialla alan miehet. Olisit Kauko tehnyt samalla vaivalla tuon esittämäsi modauksen. Ei avaudu ja onnistu kuukkelimiehiltä.
Olisin tehnyt kun olisin muistanut miten se tehtiin...  redtan
Vaihdoin konetta ja kaikki tompan ohjelmat ovat asentamatta. Tietty reitit myös Garminille

Powered by EzPortal