Mutkikas vaihtoehto VT 8 :lle Porista pohjoisen

Aloittaja serekki, 30.09.10 - klo:10:36

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

30.09.10 - klo:10:36 Viimeisin muokkaus: 30.09.10 - klo:10:42 käyttäjältä serekki
Ajoaika n. 2 tuntia/ 114 km. Selostuksen viherkäiset kirjaimet ovat kartan reittipisteitä ja ISOLLA kirjoitetut linkkejä.

Reitti alkaa Porin keskustasta, ns.Kelan kulmalta A Itsenäisyydenkatua itään. Lähistöllä useita hotelleja sekä kävelykatu, (Pohjoiseen, Yrjönkatu) jonka varrella on jos jonkunlaista liiketilaa optikkoliikkeestä päivittäistavarakauppoihin, sekä vähän reittiä eteenpäin Linja-autoasema. Kannattaa valita keskimmäinen kaista, koska aseman kohdalta painellaan suoraan valoista risteyksen yli.

Kullaantien B risteyksessä on KONEPYÖRÄKLUBI,
mm. Pitkäjärvi-miitting-tapahtuman järjestäjä, jossa yli 500 jäsentä.

Reittiä eteenpäin, matkan varrella C NOORMARKUN päässä on pari hidastetöyssyä. Liikenneympyrästä ensimmäinen oikealle. Lukee "Lassila 24".

LASSILAN kyläkaupalta D eteenpäin jatkettaessa Kairilantieltä pääsee "oikaisemaan" mutta tie on soratietä. Jos kuitenkin päätät lähteä "sora-EKlle", aja tien toiseen päähän asti. Kääntymällä vasemmalle palaat reitille.

E Suodenjärventie. Tien päässä lukee "Pomarkku 26". (maantie 2600) Tien viitta on vähän piilossa ja aika kulunut, missaa melko helposti. Suodenjärventie on melko hyväpintaista, suoraa tietä, jonka varrella on kaunis harjakosken pato F. Nättiä maisemaa, mutta hankala löytää pysähdyspaikkaa kapealla tiellä.
Parkanontien G jälkeen alkaa syheröinen osuus tiestä. Mutkat melko jyrkkiä ja tien pinta tyydyttävä.

Reitti jatkuu LEVÄSJOELLE H, jossa myöskin kyläkauppa, asiamiesposti ja infopiste. Risteyksessä hyvä, iso sora-alue pikku taukoa varten. Siittä hauska risteys, että joka suuntaan on 16 kilometriä matkaa. :)

Jatka Leväsjoelta Siikaisten suuntaan. Tie oikenee jonkun verran, varsinkin Otamon risteyksen jälkeen. Tien päässä tulee T-haara I, jolloin oletkin jo SIIKAISTEN kunnassa. Käänny vasempaan ja pääset MERIKARVIALLE ja näin vt8:lle. J

Ja vielä KARTTALINKKI. Turvallista matkaa.
-=¤serekki¤=-
________________________________________________
ei ole olemassa typeriä kysymyksiä, on vain typeriä vastauksia

Hieno juttu Serekki, että askaroit sitkeästi mukavan reitin meidän kaikkien iloksi.

Hyviä ajoreittejä meillä on varmasti paljon, mutta reittiselostuksen ja google mapsin kartan kanssa askarointi vaatii oikeasti "ajoharjoittelua".
MCCT Suomessa on selostus : Miten tein reitin.
REITINTEKO-OHJE

Nyt kun alkaa pannarin ajokausi olla lopuillaan, on hyvä aika laatia hyviä ajoreittejä tulevalle kaudelle.

Olen aina valmis opastamaan alueemme reiteillä ja auttamaan myös reitin teon karikoissa. YV:llä vain yhteys.

Mphessu horisko

Powered by EzPortal