Vaihdenäyttö ST 1100

Aloittaja Meesse, 04.01.17 - klo:08:59

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

04.01.17 - klo:08:59 Viimeisin muokkaus: 04.01.17 - klo:09:54 käyttäjältä Meesse
Kokeeksi tilasin tuollaisen,ei ainakaan ole kallis !  Onhan tässä talvi aikaa rakentaa anturit paikalleen.  https://www.wish.com/search/motorcycle%20gear#cid=5786086e5371423b9142e061

Eipä toimikkaan tuo linkki kun Wish- kirjautuneille,höh......no numeronäyttöinen vaihdenäyttö,magneettianturit vaihdevipuun molempiin  suuntiin,vapaan ottaa valolta  19 eur posteineen

Ootko asentanu tuon? Oliko tilaa laittaa. Mulla on samanlainen hyllyssä. Magnaan laitoin tuon siten, että siirsin mekanismin, vaijerilla akkukotelon viereen. Oli kuin tehty tila sitä varten.
Ja pelas hyvin, näissä vaijerivälitteisissä mittarimalleissa, kun reagoi heti, eikä katko kytkimen käytöstä  thumbsup1

You Only Live Twise

En ole vielä,kattelin et taidan laittaa sen  anturisysteemin siihen polkimelta lähtevään välitankoon,menee piiloon harmaan katteen alle keskelle pyörää.

Sitä välitankoa käytin hyväksi Magnassakin. Pitää kattoa miten tuossa menee, kunhan pääsee tallille, joka on toisaalla.. Onkohan se "nollajohto", kuinka tiiviissä nipussa ??
You Only Live Twise

Mulla on korjausopas mistä löytyy kytkentäkaavio,tarvii tutkia.....

Lainaus käyttäjältä: pannam - 10.03.17 - klo:21:10
Ootko asentanu tuon? Oliko tilaa laittaa. Mulla on samanlainen hyllyssä. Magnaan laitoin tuon siten, että siirsin mekanismin, vaijerilla akkukotelon viereen. Oli kuin tehty tila sitä varten.
Ja pelas hyvin, näissä vaijerivälitteisissä mittarimalleissa, kun reagoi heti, eikä katko kytkimen käytöstä  thumbsup1
Terve tuloa taas Pannariporukkaan.  thumbsup1

Kiitos, jo tässä tuli ihan ikävä  hat1
Tuossa pari kuvaa "vaihdepääkeskuksen" siirtosysteemistä..
You Only Live Twise

https://www.wish.com/search/motorcycle%20gear#default Tilasin eilen illalla paniin tuollaisen, en ole tutkinut voiko sen edes asentaa, mut pitää tutkia sitten kunhan se tulee. On pyörä vielä ressun alla, että ei pölyty.
Kaikkea se horistessa teettää.

Ei aukene meille.....tuolla linkillä
You Only Live Twise

Lainaus käyttäjältä: pannam - 12.03.17 - klo:13:03
Ei aukene meille.....tuolla linkillä
Joo näyttää vaativan rekisteröinnin, tai kirjautumisen fasepuukin kautta.
Kaikkea se horistessa teettää.

Juu...kyllä se facella avautui. just samanlainen systeemi mulla. On vain ollu suuren suuria vaikeuksia saada se toimimaan. Mysteerisen oikukas, kun toiseen suuntaan vaihtuu, mutta toiseen ei  wallhead  Edellisen asennuksessa ei ollut mitään ohgelmaa....
You Only Live Twise

Nyt olis näyttö laitettu (vaikeuksien kautta pelaa ainakin nyt) Vapaavalon anturin piuha oli pääsemättömässä paikassa. Joten oma vihervalo näyttää sen. Vois saada ECUlta jos löytäis mötikän?? Tässä kuvia vapaasti käyttöön, jos joku haluaa matkia  thumbsup1
You Only Live Twise

Eikös sen vapaan saa tuosta vihreeltä merkkivalolta otettua?
Oma vielä pussissa odottamassa asennusta....
-miten tossa kuvassa on vapaa laatikossa ja ykkönen silmässä?

No enpä hoksannut kokeilla, kun pleksit oli auki keulasta. Mutta jostain syystä Magnassa ei pelannut merkkivalolta. Virta voi tietysti kiertää erilailla eri vehkeissä.

Periaatteessa sitä ei tarvitte, kun laittaa virrat, näyttö menee ykköselle, mutta vapaa valo näyttää todellisen tilanteen. Kun pistää ykkösen silmään näyttö on edelleen ykkösellä ja siitä eteenpäin kelaa normaalisti ylöspäin. Taasen alaspäin numeronäyttö pelaa oikein, ja jos kakkoselta pistää vapaalle, niin oma merkkivalo ilmaisee sen.

Eli edellisen pyörän kokemuksella, on periaatteessa turha, mutta täytyy kaivaa se mittaristo uudestaan esiin huomenissa, ja kokeilla ottaa siitä vapaavalopiuhasta jos sen saa hyvin käsiin.
You Only Live Twise

Manuaalista kuvattu,oliskohan tuo musta/rusk piste johto maajohto.
Toinen kuva ABS malli ja toinen ei.

Powered by EzPortal