Foorumi > ST 1100 Huollot ja korjaukset

ST 1100 sammuu edelleen kun laittaa vaihteen päälle

(1/2) > >>

peki66:
Sain viime kesänä toimimaan mutta en saanut vikaa selville.Nyt syksyn jälkeen kun yritin lähteä ajamaan niin sama vika toistui.Olisiko sellaista kaveria joka tulisi etsimään vikaa.Ei riitä minun taidot vaikka sain viime kesänä hyviä neuvoja tältä foorumilta.Vaapavalo ja seisontajalan valot toimii.Eihän pyörää viitsisi myydä osinakaan korvaan kyllä kulusi.Asun Keiteleellä puh 0505718607.

tonipan:
Oletko tarkistanut sivujalan juuressa olevan mikrokytkimen ?

Jos pyörä ”luulee” että jalka on alhaalla viallisen kytkimen takia ja kone sammuu sen takia. Kytkimeen tulee 2 johtoa.

Kokeile niin, että molemmat johdot on irti kytkimestä jos sammuu edelleen yhdistä johtojen päät toisella muutaman sentin mittaisella ’loikkarijohdolla’. (en muista kumminpäin mikrokytki n toimii; avaako vai sulkeeko kun jalka on ylhäällä)

MakePan:
tonipan, kyllä ainakin jossakin mallissa sivujalan asentotunnistimella on 3-napainen liitin. Tätä peki66.n Pannarin korjausta käsiteltiin laajalti jo aiemmin, eli 2019 keväällä: http://www.panfun.fi/smf/index.php?topic=3192.0

Mielelläni tuota kyllä tutkisin, mutta on täältä (Lahdesta) kuitenkin Keiteleelle aika pitkä matka (ja voi se osaaminenkin jossain vaiheessa loppua rinning)

tonipan:
Joo nyt oli minulta väärää infoa, sorry !

peki66:
Olisihan se mukava päästä ajelemaan mutta kun?.Ei taida löytyä apua vaikka korvaisin kulut.Siinä ei varmaan kauan menisi joka osaisi etsiä vian.Olen purkanut katteet joten kaikki on näkyvillä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta