PanFun Club Finland

PAN EUROPEAN => ST 1300 => ST 1300 Huollot ja korjaukset => Aiheen aloitti: Panharri - 08.07.20 - klo:19:29

Otsikko: Pannarista hävis sähköt
Kirjoitti: Panharri - 08.07.20 - klo:19:29
Tossa iltasella laittelin uuden tuulilasin, ja siinä tuli ajettuu akkunahissi ylös ja alas. Sitte aamusella meinasin lähtee ajelee ni höh ei tuu virtoja koko hontaa, ei ees h.i.s.s valo vilku. Hyvät kanssamopoilijat mistähän lähtis vikaa etsii?
Otsikko: Vs: Pannarista hävis sähköt
Kirjoitti: uusipanisti05 - 08.07.20 - klo:19:56
Tossa iltasella laittelin uuden tuulilasin, ja siinä tuli ajettuu akkunahissi ylös ja alas. Sitte aamusella meinasin lähtee ajelee ni höh ei tuu virtoja koko hontaa, ei ees h.i.s.s valo vilku. Hyvät kanssamopoilijat mistähän lähtis vikaa etsii?
   Laita noita tietoja pyörästä vähän niin tietää paljonko on ajettu ja sitten lataa tai vaihda akku. Arvaus.
Otsikko: Vs: Pannarista hävis sähköt
Kirjoitti: Panharri - 08.07.20 - klo:20:12
joo eli 02 st1300 akku just vaihdettu kilsoja 64 tuhatta.
Otsikko: Vs: Pannarista hävis sähköt
Kirjoitti: uusipanisti05 - 08.07.20 - klo:20:19
Minkälainen akku?
Kun ajelee valot päällä hissillä ylös ja alas muutaman kerran niin akku on tyhjä. Mitta se akku ensin.
Otsikko: Vs: Pannarista hävis sähköt
Kirjoitti: Panharri - 08.07.20 - klo:20:43
Valot ei ollu päällä ja kerran ylös ja lasinvaihdon jälkee alas ajoin akkunaa. Huomenna mittaan akun ja tarkistan kaapelikenkien kiristyksen. Kuukaudenvanha yasan AGM akku ei luulis olevan vielä sökö.
Otsikko: Vs: Pannarista hävis sähköt
Kirjoitti: uusipanisti05 - 09.07.20 - klo:08:29
Niin, noissa ensimmäisissä 1300 sissa taitaa olla valon sammutuskytkin. Nyt tulee näitä helppoja ratkaisuja: olet siinä työskennellessäsi painanut tappokytkimen päälle. Tämän jälkeen voi sähkömiehet jatkaa.
Otsikko: Vs: Pannarista hävis sähköt
Kirjoitti: Pannukakku - 09.07.20 - klo:13:08
Pääsulakkeen palaminen pimentää koko pyörän. Se sulake napsahtaa useimmiten akun asennuksen yhteydessä jos napaisuus menee väärin. Sulake löytyy useimmiten startin releen yhteydestä.
Otsikko: Vs: Pannarista hävis sähköt
Kirjoitti: Pannukakku - 09.07.20 - klo:13:38
...niin ja toinen mahdollisuus on startin releeseen kytkeytyvät moninapaliitin, sen tarkastaa samalla kuin pääsulakkeenkin.
Otsikko: Vs: Pannarista hävis sähköt
Kirjoitti: ltm - 09.07.20 - klo:14:32
Ainoan kerran Pannari jätti minut tielle akun takia ruotsalaiselle levähdyspaikalle. Hinurin tuomalla jumpstartilla lähti Pannari käymään. Akussa ei ollut loppujen lopuksi mitään vikaa eikä mikään sulake ollut palanut. Ihmeparantuminen tapahtui, kun avasin akun liittimet ja kiinnitin ne uudelleen. Ruuvit eivät olleet löysällä, vaan tn kosketuspintaan oli tullut hapettumaa varsin kostean ja sateisen reissun johdosta.
Otsikko: Vs: Pannarista hävis sähköt
Kirjoitti: Panharri - 09.07.20 - klo:18:49
No nyt alkaa selkenee. Elikäs akun mittaus anto 0.06 V  hyvä laturi ei lähtenyt lataamaan kun tarvii vähintään 7 V. Laitoin sitte vanhan aikasen laturin alkuun ja ehti olla vartin, aattelin että mittaan vielä  ja vartin jälkee 12.6 V eli akku jumissa ostinkohan ihan susi akun, pitäskö mennä hakee biltsusta kunnollinen.
TinyPortal 1.6.5 © 2005-2020